Frank van Gils is ooit begonnen als zaterdaghulp bij Keurslager Maton, Diessen. Hier besloot hij de slagersvakopleiding (SVO) te gaan doen. Tijdens de opleiding heeft Frank altijd gewerkt bij Maton. Hier heeft hij alle kneepjes van het slagersvak geleerd.
Van het schoonmaken, tot het snijden en het helpen van klanten in de winkel. In vijf jaar tijd heeft hij alles geleerd wat je moet weten om een goede slager te zijn. In 2011 kwam de mogelijkheid om een eigen slagerij te beginnen. Na goed overwegen heeft Frank voor deze kans gekozen en eind oktober 2011 heeft Frank van Gils zijn deuren geopend in Oosterhout aan de Arkendonk 64.
De Keurslagerij zit aan de rand van een mooi winkelcentrum, waar u al uw dagelijkse boodschappen kunt doen. Tegenover de Keurslagerij van Frank zit bijvoorbeeld een van de mooiste Albert Heijns van Nederland. Verder heeft het winkelcentrum meer dan genoeg gratis parkeerplaatsen, zo voor de deur. Stap een keer binnen en proef het verschil zelf!