Frank van Gils

100% eerlijk weidevlees

Weidevlees ELSHORSTPUUR® is een uniek eigen merk van varkensvlees.Grazende varkens in de wei is bijzonder in onze contreien. Passanten en bezoekers vinden weidevarkens een mooi beeld geven in het Brabantse landschap. Belangstellenden kunnen met eigen ogen zien hoe de dieren gezond opgroeien.

Zo leveren wij aan onze klanten 100% eerlijk weidevlees (gegarandeerd antibioticavrij) van zeer goede kwaliteit. De weidevarkens krijgen de ruimte en tijd om op het juiste gewicht te komen en om mooi gerijpt weidevlees te produceren. Het weidevlees wordt exclusief aangeboden als authentiek streekproduct voor de ware liefhebbers.

Bij boerderij is speciale aandacht voor:
·   natuurbehoud en -ontwikkeling, bomen en bloemrijke akkerranden.
·   recreatie in de natuur, liefhebbers kunnen gebruik maken
    van de aanwezige picknickplaatsen en wandelpaden.
·   educatie en rondleidingen (op reservering).

De wei bij de weidevarkens is opengesteld voor bezoekers, ook is het natuurgebied tegenover de weidevarkens vrij toegankelijk.

Homepage

Heyde Hoeve

Boerderij de Heyde Hoeve staat in het dorpje Gerwen, gemeente Nuenen. Het is de bakermat van coöperatie Heyde Hoeve. Een coöperatie met varkensboeren met aandacht en zorg voor het dier en behoud van de natuurlijke omgeving. Onze varkens zijn Duroc varkens met hangende oren. Over de oorsprong van het Duroc ras bestaan verschillende verhalen. Waarschijnlijk komt het Duroc varken uit Amerika. Dit ras ontstond rond 1800 uit verschillende rode varkenssoorten. Het moderne Duroc varken is een kruising van de Jersey Red en het oudere Duroc uit New York. Op de Heyde Hoeve hebben wij onze eigen kruising. De meeste varkens van ons zijn roze maar zo af en toe zit er een nestje roodbruine biggetjes bij!

Frank van Gils

Arkendonk 64
4907XP Oosterhout
0162795167
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten